Produktové novinky a inovácie

Práca so skrutkovačom SF 10W-22

Ultimátny skrutkovač na drevo

Pre tento aku skrutkovač z platformy Nuron nie je žiadna práca s drevom príliš náročná. Vďaka svojmu krútiacemu momentu 95 Nm a rýchlosti až 2100 ot/min ide o všestranný stroj, ktorý skrutkuje skrutky do drevených konštrukcií rýchlejšie ako akýkoľvek iný skrutkovač.

STR 4-22

Rezač závitových tyčí STR 4-22

Akumulátorové kompaktné strihacie kliešte na závitové tyče na rezanie závitových tyčí s priemerom do 10 mm

Viac o STR 4-22
SF 8M-22

Aku vŕtací skrutkovač SF 8M-22

Akumulátorový vŕtací skrutkovač s vymeniteľnými skľučovadlami, väčším krútiacim momentom, vyššími otáčkami a nastaviteľnou rýchlosťou

Viac o SF 8M-22
SIW 10-22

Rázový uťahovák SIW 10-22

Prvotriedny akumulátorový rázový uťahovák s vysokým krútiacim momentom s ¾-palcovým upínaním a trecím krúžkom na náročné skrutkovanie a kotvenie

Viac o SIW 10-22
SIW 6AT-22

Rázový uťahovák SIW 6AT-22

Výkonný 22V rázový uťahovák s robustným upínaním s 1/2" palcovým trecím krúžkom na rýchlejšie a bezpečnejšie kotvenie a skrutkovanie

Viac o SIW 6AT-22
Multibrúska SMT 6-22

Multibrúska SMT 6-22

Všestranný stroj, s ktorým nájdete riešenie. Držiak nástrojov StarlockMax umožňuje rýchlo meniť nástavce na rezanie, brúsenie a škrabanie rôznych materiálov. So systémom AVR pre redukciu vibrácií je navyše práca so strojom veľmi komfortná.

Viac o SMT 6-22
Chemická kotva HIT-HY 200-A V3

Chemická kotva HIT-HY 200-A V3

Bezpečný a certifikovaný systém kotvenia pomocou chemickej kotvy. HIT-HY 200-A vyžaduje iba malú kotevnú hĺbku a je vhodná pre väčšinu činností na stavenisku - vrátane upevňovacích prvkov pre veľké zaťaženie.

Viac o HIT-HY 200-A V3
Exoskelet EXO-S

Exoskelet EXO-S

Práca nad hlavou nikdy nebola jednoduchšia. Exoskelet EXO-S ponúka silnú podporu pre ramená a paže a pomáha tak znižovať únavu pracovníka. Technika mechanickej kladky sa používa na presun váhy z ramien na boky.

Viac o EXO-S
Akumulátorový fukár NBL 4-22

Akumulátorový fukár NBL 4-22

Majte vždy čisté stavenisko! Fukár NBL 4-22 účinne odstraňuje suť, drevené triesky alebo stavebný prach. Napriek nízkej hmotnosti a kompaktným rozmerom vás stroj prekvapí svojim vysokým výkonom.

Viac o NBL 4-22
Vibrátor na betón NCV 10-22

Vibrátor na betón NCV 10-22

NCV 10-22 je premyslený do posledného detailu. Vďaka batohu s akumulátormi môže jeden pracovník zhutňovať väčšie množstvo betónu a zároveň sa voľne pohybovať po stavenisku.

Viac o NCV 10-22
Vŕtacie kladivo TE 4-22

Vŕtacie kladivo TE 4-22

Vŕtacie kladivo TE 4-22 vyrieši aj tie najťažšie úlohy. Vďaka skvelému pomeru hmotnosť/výkon je ideálnym strojom na prácu nad hlavou.

Viac o TE 4-22
Tepelnoizolačná kotva HIK-T

Tepelnoizolačná kotva HIK-T

Pri upevňovaní markíz alebo klimatizačných systémov dochádza k penetrácii izolácie pri následnej inštalácii na vonkajšiu stenu. So špeciálne navrhnutou tepelnou kotvou HIK-T s integrovaným tesniacim nástavcom zjednodušíte pracovný postup o frézovaní izolácie a jej utesnení silikónom a pritom zabránite vzniku tepelného mosta.

Viac o HIK-T
Brúska a vysávač na stavbe

SKLADOVÉ RIEŠENIA ŠITÉ NA MIERU

Podniknite ďalší krok smerom k automatizácii firemných procesov a digitalizácii

Ako ešte viac automatizovať procesy vo firme a zredukovať čas, ktorý vynakladáte na objednávanie spotrebného materiálu, cenové tendre spotrebného materiálu a porovnávanie kvality rôznych typov spotrebného materiálu a dodávateľov? Ako odbúrať súvisiacu administratívnu záťaž, logistické procesy, neplánované nákupy, náhly nedostatok zásob na sklade alebo fakturáciu až po zostavenie optimálnych skladových riešení?

Dokážeme vám znížiť náklady, ušetriť čas a umožniť vám komfortnejšie riadiť vašu firmu, aby ste sa mohli venovať tomu, čo je skutočne dôležité.

Zdieľať